China Trolley Case Online Marketplace

High quality, Best service,Reasonable price.

Nhà

China Trolley Case Online Marketplace Tham quan nhà máy

Chứng nhận
Trung Quốc China Trolley Case Online Marketplace Chứng chỉ
Trung Quốc China Trolley Case Online Marketplace Chứng chỉ
This is a fantastic sourcing platform, considerate service and good quality product.

—— philip

The quality and service are good, delivery time is punctual every time.

—— Russian Seles

Good Products ,Good Service,Good Sourcing Platform!

—— Michael

Tôi trò chuyện trực tuyến bây giờ
 • Dây chuyền sản xuất


  DEYUAN METAL FOSHAN CO., LTD được thành lập tại Thành phố Phật Sơn, tỉnh Quảng Đông năm 2005, Sau 10 năm nỗ lực và phát triển, hiện tại chúng tôi đã trở thành một trong những nhà sản xuất và cung cấp nhôm hàng đầu cho quy mô sản xuất lớn nhất, tiên tiến nhất Thiết bị tại Trung Quốc. Hơn nữa, chúng tôi đã được hưởng uy tín cao trong thị trường hồ sơ đùn nhôm trên toàn thế giới.

  Anodizing
  Chúng tôi có 3 dòng anodizing và điện di cho hồ sơ, chiều dài tối đa 7500 mm. Sau khi anot hóa, hồ sơ được phủ một lớp oxit, lớp oxit được đặc trưng với độ cứng lớn, vẻ ngoài hấp dẫn và khả năng chống ăn mòn và cách nhiệt.

 • OEM/ODM

  We have 3 lines of anodizing and electrophoresis for profile, maximum length 7500 mm. The profile is offered with many kinds of colors, the result is durable, high quality and attractive finish. The coating will not volatilize, oxidize or pollute the environment, so it is good for indoor or outdoor decoration.

 • Nghiên cứu và phát triển

  DEYUAN METAL FOSHAN CO.,LTD,was established in City of Foshan ,Guangdong Province in 2005,After 10 years effort and development, at the moment we have become one of the leading aluminium profile manufacturer and supplier for its largest production scale, most advanced equipment in China .Moreover, we have been enjoying high reputation in aluminium extrusion profile market internationally.

Chi tiết liên lạc
China Trolley Case Online Marketplace

Người liên hệ: Mr. Roni

Fax: 86-10-7777777-7777

Gửi yêu cầu thông tin của bạn trực tiếp cho chúng tôi (0 / 3000)